Aktivitetsleksaker för babyn

Finns det nåt roligare att se än när det lilla barnet blir fullkomligt uppslukad av något? Att se fascinationen lysa ur ögonen över något som är färgglatt, låter eller rör på sig är obetalbart.

Det kan vara de mest vardagliga företeelser som fascinerar förstås, men det finns också väldigt fina aktivitetsleksaker för babyn som stimulerar sinnena och utvecklar både barnets kognitiva förmågor och motorik. Det kan vara allt från det första lilla gosedjuret, babyskallran eller vagnleksaken till mer avancerade träleksaker som både de minsta och lite större barnen kan aktivera sig med.

Alla våra aktivitetsleksaker för babyn är gjorda av naturliga, miljövänliga och giftfria material. Vi har ekologiska leksaker i en uppsjö varianter där var och en kan hitta sin egen favorit. Några av favoriterna inkluderar den klassiska nyckelknippan, här av miljövänligt gummiträ, målat med giftfria färger. Eller en fin tygbok av ekologisk bomull som blir både underhållning på dagen och godnattsaga på kvällen. En rolig boll är aldrig fel, särskilt inte om den är gjord av rent naturgummi som luktar gott och har roliga former utskurna.

Nyckelknippa av trä - aktivitetsleksak för baby
Tygbok av ekologisk bomull för babyn
Leksaksbil av trä för babyn
Babyboll av naturgummi