Pysseldags – soldrivet byggkit05.06.12

Lite bortskämda är vi på ett vis. För vi måste ju naturligtvis testa allt som vi tar in i vår leksaksbutik. Och ett av de senaste tillskotten var riktigt pyssligt kul att ge sig i kast med. En byggsats för att bygga ett helt eget solsystem, komplett med jord, sol och alla andra planeter i vårt solsystem. 8-åringe klarade galant att klura ut beskrivningen, och med lite benägen hjälp från mamma som gärna ville vara med och pyssla lyckades vi både montera och måla planeterna riktigt tjusigt.

Det riktigt fina i kråksången är att solen är utrustad med en solpanel. Vilket gör att planeterna roterar runt solen precis som i verkligheten. Lämpligt nog har skolan dessutom precis haft rymdtema, så nu kan vi namnet på alla planeter på våra fem fingrar minsann.

Soldrivet solsystem, byggkit för barn

 

Posted in Soldrivna leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Pysseldags – soldrivet byggkit

Soldriven Formel 1 – javisst!11.15.09

Soldriven formel 1 - en leksaksbil

Den nyblivne sexåringen har önskat sig den hett och länge. Och på sin födelsedag fick han den så, vår soldrivna Formel 1. Ett modell som du bygger ihop själv. Men för en sexåring krävs förstås vuxen assistans. Då blir det å andra sidan en trevlig pysselstund tillsammans.

Du behöver inget klister, och monterar den enligt en illustrerad manual. För oss tog det cirka 20 minuter. Sen kör den som tåget om solen skiner. Eller får du ränna efter den med en stark ficklampa inomhus.

Sexåringens kommentar efteråt: “Det här var min allraallra bääääästa födelsedagspresent” (Han är definitivt vår stjärnsäljare )

Du hittar den bland våra soldrivna leksaker.

Posted in leksaker, Leksaksbilar, Soldrivna leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Soldriven Formel 1 – javisst!

  • You Avatar