Tusen tack och en riktigt God Jul!12.22.11

Nu är julhandeln över för den här gången, den fjärde för Ekokuls räkning. Och vi är så jätteglada för alla trevliga kunder som handlat hos oss och uppskattar våra produkter. Tusen tack för att ni valt oss för era julklappar!

Och ett varmt tack också för alla positiva kommentarer, bra förslag, konstruktiv kritik och allt stöd från våra kontakter och samarbetspartners, ni är guld värda!

Det är en dag till julafton, så än så länge är vi i full gång. Och i alla mellandagar är ni välkomna med era beställningar, mail och telefonsamtal, Ekokul finns på plats precis som vanligt.

En riktigt skön och vilsam jul önskar vi er alla!

Niclas & Anna
Ekokul

God Jul från Ekokul

Posted in Ekokulwith Kommentarer inaktiverade för Tusen tack och en riktigt God Jul!

Stök och brök hos Ekokul10.16.11

Träd av Happy Mais, den helt ekologiska leksaken

Just nu stökar vi runt lite med vår blogg. Därför kommer det se lite halvkonstigt ut ett tag. Men snart är ordningen återställd och vi fortsätter förstås skriva om allt som rör leksaker, ekologi och miljövänligheter här. Vi ber om ursäkt för röran så länge!

Varma hälsningar,

/Anna & Niclas
Ekokul

Posted in Ekokulwith Kommentarer inaktiverade för Stök och brök hos Ekokul

Ekokul har nöjda kunder05.24.10

Ekokul har genomfört en kundenkät för att få reda på vad våra kunder tycker om oss och våra leksaker, och få vägledning om hur vi kan bli ännu bättre. Vi vill tacka alla som deltagit i enkäten, eftersom vi har fått mycket värdefulla kommentarer och tips på hur vi kan göra butiken bättre med nya produkter och funktioner.

Vi är också mycket glada och stolta över resultatet i enkäten som visar att våra kunder överlag är mycket nöjda med den service och de produkter vi erbjuder. På en skala från 1-5 där 1 är mycket dålig och 5 är mycket bra fick vi följande omdöme:

Vad tycker du om produkterna du köpte? 4,54

Hur var din upplevelse av leveransen? 4,67

Vad tycker du om Ekokuls service? 4,59

Vad tycker du Ekokuls webbutik? 4,36

98 procent av de svarande kan tänka sig att handla hos Ekokul igen.

Har du synpunkter eller idéer om hur vi kan bli bättre? Du är alltid välkommen att maila oss på info@ekokul.se.

Posted in Ekokulwith Kommentarer inaktiverade för Ekokul har nöjda kunder

Brevbärarens lov12.03.09

Vi har en sån där underbar brevbärare. Han morsar alltid glatt från cykelsadeln, strevar på i ur och skur och gör ofta det där lilla extra.

Som att kasa en liiiite för stor försändelse fram och tillbaka ett par varv tills vi råkar vara hemma med sjuka barn en dag och öppna när han knackar på. Dessutom i ösregn. En ros till dig vår vardagshjälte!

Och häromdagen fick vi vittnesmål om att han inte är ensam (det förstod vi ju ioförsig) från Emelie som fick kanonservice av sin brevbärare.

Synd bara att posten ska hålla så höga priser på paket nuförtiden att det blir fullkomligt omöjligt för ett litet företag att anlita dom för alla utskick. Vi vill gärna ha brevbärarna, men inte postens priser med andra ord!

Posted in leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Brevbärarens lov

Sänkt frakt hos Ekokul11.11.09

Efter lite tips och trixande har vi äntligen klurat ut en mycket bättre kombination av fraktleverantörer. Det innebär att våra kunder nu betalar max 50 kr i frakt för sina leksaker. Men fraktavgiften är fortfarande lägre än så om du bara köper något litet och lätt. Vi firar!

Posted in Ekokul, leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Sänkt frakt hos Ekokul

Ekokul i Vi föräldrar08.13.09

Ekokul i Vi föräldrar

Är du nyfiken på vilka vi egentligen är som håller på och prackar på omvärlden ekologiska och rättvisa leksaker?

Vi har hittills hållt en låg profil och inte lagt ut bilder eller personlig information i vår butik eller på vår blogg. Lite blyga är vi nämligen…

Istället har vi valt att låta vår idé och våra produkter tala för sig själva.

Men nu är allt avslöjat.

I senaste numret av tidningen Vi föräldrar (som vi själva lusläst under småbarnsåren naturligtvis) kan du läsa allt om Ekokul-familjen. Hur det kom sig att vi startade företaget, vad som driver oss och hur vår vardag ser ut.

Och vi hoppas att det framgår hur fantastiskt kul vi tycker att det är.

Tack alla vänliga själar för all den positiva respons som vi har fått hittills!

Posted in ekologisk, fair trade, leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Ekokul i Vi föräldrar

  • You Avatar