Saltvattendriven leksaksbil08.20.11

Saltvattendriven leksaksbil

Det här är den minsta, billigaste och första bränslecellsbilen som drivs av saltvatten. Bilen lär barnen om nya former av ren energi, samtidigt som man bygger och tankar sin egen leksak: i med saltvatten och kör! Denna miljö-och barnvänliga leksak visar idéer om alternativa och renare sätt som bilar kan drivas på i framtiden.

Aktivera bränslecellen med en saltvattenblandning tillsammans med magnesiumblad (3 blad ingår). Bilen kör sedan oavbrutet i 5-7 timmar. Om du vill parkera bilen tar du enkelt bort bilens bränsleceller och sköljer med kranvatten och låter torka. Du hittar den bland resten av Ekokuls miljösmarta leksaksbilar.

Posted in Leksaksbilarwith Kommentarer inaktiverade för Saltvattendriven leksaksbil

Håll koll på vädret i sommar06.27.10

Väderstation, ett experimentkit för barn

Sätt barnen i arbete under semestern – åtminstone kan dom hålla koll på vädret med en egenbyggd väderstation. Väderstationen är bara ett av många experimentkit som du hittar hos Ekokul, lärorika leksaker för de lite större barnen.

Posted in experimentwith Kommentarer inaktiverade för Håll koll på vädret i sommar

Gröna experiment för små forskare09.30.09

Gröna experimentkit för barn

Spännande sysselsättning för de lite större barnen. Med våra coola gröna experimentkit kan du bygga ditt eget miljöbatteri, vindkraftverk som får lysdioder att lysa, en handdriven ficklampa eller en egen insektsrobot (gjord av en läskburk!) som både rör sig och låter.

Du hittar experimenten bland alla andra leksaker hos Ekokul..

Posted in experiment, leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Gröna experiment för små forskare

  • You Avatar