Hugg-a-planet har återvänt04.17.13

Hugg-a-planet, en mjuk jordglob

Vår ljuvliga kramgoa jordglob Hugg-a-planet har äntligen återvänt till Ekokul. Det är en mjuk jordglob med en mängd platser på jorden utmärkta. Den är både lärorik och kul, och dessutom dekorativ. Roligare kudde för ett kuddkrig finns inte (i Ekokul-familjen kallar vi det vänligt världskrig 🙂 )

Hugg-a-planet kommer ursprungligen från USA där den har gjort succé. Berest är den också. Den har till och med följt med som pedagogiskt material på en rymdfärja. Vår HUgg-a-planet tillverkas av det fina eko-företaget Ecotoys i Italien.

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Hugg-a-planet har återvänt

Rabatt på kramgo jordglob11.28.11

Hugg-a-planet, den kramvänliga jordgloben, en leksak från Ekokul

Hugg-a-planet är en av våra mest populära leksaker genom åren. Och en av våra bästsäljare till jul.

Hugg-a-planet är en mjuk jordglob, lite mer tålig än den där som står som prydnad på byrån. Med den kan du sitta i soffan och krama dina favoritresemål, prata om olika länder och hur vi ska ta hand om jorden vi alla lever på och är beroende av.

Hugg-a-planet finns i två storlekar, den stora på 27 cm, och den lilla på 15 cm.

Vi vill att fler ska upptäcka denna roliga och rättvist producerade jordglob. Därför ger vi nu 10% rabatt på Hugg-a-planet, till och med den 5 december.  Passa på att köpa en julklapp som glädjer både stora och små. Krama jorden, kolla in alla länder och prata om spännande saker.

Eller sätt igång ett rejält och vänligt världskrig, vår Hugg-a-planet tål en hel del!

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Rabatt på kramgo jordglob

Krama vår jord!03.26.11

Hugg-a-planet, den kramgoa jordgloben

Den 26 mars kl 20.30 visar vi vår respekt för moder jord genom att släcka ner en timme. Ett supertillfälle att mysa dessutom.

Vill du fortsätta att krama vår jord även efter “Earth hour”? Då rekommenderar vi varmt vår kramgoa jordglob “Hugg-a-planet”. Dekorativ, gosig och pedagogisk. En av våra bästa leksaker.

Till och med söndag kväll kan du dessutom köpa Hugg-a-planet till extra bra pris. 175 för dom stora och 105 för dom små.

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Krama vår jord!

Oanade användningsområden01.14.11

HUgg-a-planet, den mjuka jordgloben

Is, snö och modd är knappast idealiska fotbollsförhållanden. Så det får bli inomhus istället. Men vem kunde ana att Baby Hugg-a-planet skulle vara den perfekta inomhus-bollen? Här spelas nu världslig inomhusfotboll i parti och minut. Suddigheten beror på att det är svårt att fånga sådan action på bild…

Posted in Ekokulwith Kommentarer inaktiverade för Oanade användningsområden

Månadens erbjudande09.08.10

HUgg-a-planet

Under september månad kan du skaffa dig en egen kramgo jordglob till extra bra pris. 170 kr istället för ordinarie pris 190.

Hugg-a-planet är heltigenom gjord av bomull och rättvist producerad i Bangladesh.

Den funkar lika bra som leksak, läromedel och prydnadssak. Och om andan faller på kan man ställa till med ett rejält kudd-världskrig.

Du hittar den bland alla leksaker i vår webbutik.

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Månadens erbjudande

Tävla om kramgoa jordglober06.10.10

HUgg-a-planet, den kramgoa jordgloben

Nu påminner vi, eftersom det bara är 5 dagar kvar!

Vi satsar på att nå 488 “gillare” på Facebook innan den 15 juni, då vi lottar ut 3 stycken stora Hugg-a-planet. Två går till er som tipsar era vänner, en lottas ut bland samtliga som följer oss på Facebook.

Tröstpriser utlovas, och vi är 19 kompisar från att lotta ut extrapris i form av elefantbajspapper. För pyssel och scrapbooking. Fullständigt luktfritt dessutom lovar vi :-)!

Du som redan gillar Ekokul och våra leksaker, kanske har du vänner på Facebook som skulle gilla oss också? Enklaste sättet att tipsa dina vänner är att trycka på ”suggest to friends” i vänsterspalten. För att vi ska kunna veta vilka som tipsat måste du också ge dig till känna på vår wall och skriva att du har tipsat.

Om du inte redan följer oss på Facebook så är det bara att trycka på gilla-knappen och skicka tipset till dina vänner efter det.

Posted in fair trade, Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Tävla om kramgoa jordglober

Gilla oss på Facebook och vinn en kramgo jordglob05.28.10

Hugg-a-planet, den kramgoa jordgloben

Nu satsar vi på att fördubbla antalet fantastiska Ekokul-kompisar på Facebook! Om vi når 488 innan den 15 juni lottar vi ut 3 stycken stora Hugg-a-planet. Två går till er som tipsar era vänner, en lottas ut bland samtliga som följer oss på Facebook.

Du som redan gillar Ekokul & våra leksaker, kanske har du vänner på Facebook som skulle gilla oss också? Enklaste sättet att tipsa dina vänner är att trycka på ”suggest to friends” i vänsterspalten. För att vi ska kunna veta vilka som tipsat måste du också ge dig till känna på vår wall och skriva att du har tipsat.

Om du inte redan följer oss på Facebook så är det bara att trycka på gilla-knappen och skicka tipset till dina vänner efter det. Du hittar oss på www.facebook.com/ekokul.se

Nu kör vi!

Posted in fair trade, Hugg-a-planet, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Gilla oss på Facebook och vinn en kramgo jordglob

Vinn en Hugg-a-planet hos Bambi10.31.09

Vinn en Hugg-a-planet

Passa på och vinn den första julklappen. I samarbete med Bambi (och Zack förstås, som nyss gått loss på sin egen Hugg) lottar vi ut en Hugg-a-planet. Gå in på Bambis blogg för mer information.

Posted in fair trade, Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Vinn en Hugg-a-planet hos Bambi

Världskrig10.28.09

Ibland är det läge att ta fram Hugg-a-planet för ett kudd-världskrig…

Kuddkrig med Hugg-a-planet, en kramgo jordglob

Posted in fair trade, Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Världskrig

Ännu fler prissänkningar09.20.09

Hugg-a-planet

Som vi tidigare berättat har vi nu möjligheten att sänka våra priser tack vare större volymer (tack alla kunder!) och en stärkt krona. Det började med vår ekologiska nalle som blev 40 kr billigare.

Nu har vi även sänkt priserna på en mängd andra leksaker, både i vår butik och till återförsäljare. Hugg-a-planet har blivit 20 kr billigare, alla våra färger har fått en 10-procentig sänkning. Ryggsäckar, Happy Mais boxar och soldrivna leksaker är andra produkter som blivit mycket billigare.

Vi själva är jätteglada över denna positiva utveckling och bevis på hur konsumentkraft kan funka i verkligheten.

Posted in Hugg-a-planet, leksaker, Soldrivna leksakerwith Kommentarer inaktiverade för Ännu fler prissänkningar

  • You Avatar