Hugg-a-planet har återvänt04.17.13

Hugg-a-planet, en mjuk jordglob

Vår ljuvliga kramgoa jordglob Hugg-a-planet har äntligen återvänt till Ekokul. Det är en mjuk jordglob med en mängd platser på jorden utmärkta. Den är både lärorik och kul, och dessutom dekorativ. Roligare kudde för ett kuddkrig finns inte (i Ekokul-familjen kallar vi det vänligt världskrig 🙂 )

Hugg-a-planet kommer ursprungligen från USA där den har gjort succé. Berest är den också. Den har till och med följt med som pedagogiskt material på en rymdfärja. Vår HUgg-a-planet tillverkas av det fina eko-företaget Ecotoys i Italien.

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Hugg-a-planet har återvänt

Rabatt på kramgo jordglob11.28.11

Hugg-a-planet, den kramvänliga jordgloben, en leksak från Ekokul

Hugg-a-planet är en av våra mest populära leksaker genom åren. Och en av våra bästsäljare till jul.

Hugg-a-planet är en mjuk jordglob, lite mer tålig än den där som står som prydnad på byrån. Med den kan du sitta i soffan och krama dina favoritresemål, prata om olika länder och hur vi ska ta hand om jorden vi alla lever på och är beroende av.

Hugg-a-planet finns i två storlekar, den stora på 27 cm, och den lilla på 15 cm.

Vi vill att fler ska upptäcka denna roliga och rättvist producerade jordglob. Därför ger vi nu 10% rabatt på Hugg-a-planet, till och med den 5 december.  Passa på att köpa en julklapp som glädjer både stora och små. Krama jorden, kolla in alla länder och prata om spännande saker.

Eller sätt igång ett rejält och vänligt världskrig, vår Hugg-a-planet tål en hel del!

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Rabatt på kramgo jordglob

Krama vår jord!03.26.11

Hugg-a-planet, den kramgoa jordgloben

Den 26 mars kl 20.30 visar vi vår respekt för moder jord genom att släcka ner en timme. Ett supertillfälle att mysa dessutom.

Vill du fortsätta att krama vår jord även efter “Earth hour”? Då rekommenderar vi varmt vår kramgoa jordglob “Hugg-a-planet”. Dekorativ, gosig och pedagogisk. En av våra bästa leksaker.

Till och med söndag kväll kan du dessutom köpa Hugg-a-planet till extra bra pris. 175 för dom stora och 105 för dom små.

Posted in Hugg-a-planetwith Kommentarer inaktiverade för Krama vår jord!

Oanade användningsområden01.14.11

HUgg-a-planet, den mjuka jordgloben

Is, snö och modd är knappast idealiska fotbollsförhållanden. Så det får bli inomhus istället. Men vem kunde ana att Baby Hugg-a-planet skulle vara den perfekta inomhus-bollen? Här spelas nu världslig inomhusfotboll i parti och minut. Suddigheten beror på att det är svårt att fånga sådan action på bild…

Posted in Ekokulwith Kommentarer inaktiverade för Oanade användningsområden

Sommarens coolaste badboll06.07.10

Badboll i form av jordglob

Sommarens coolaste badboll är Earth Ball, en stor upplåsbar jordglob baserad på satellitbilder från NASA.

När nätterna blir mörka igen kan du uppleva jordens ljus ur ett rymdperspektiv. NASAs satellitbilder har gett möjligheten att märka ut alla stadsljus världen runt och göra dem självlysande i mörker.

Lärorikt och spännande på samma gång. Tillverkad av PVC-fri plast. Du hittar den bland våra leksaker på nätet.

Posted in badleksaker, strandleksakerwith Kommentarer inaktiverade för Sommarens coolaste badboll

  • You Avatar