Fler bra matlådor02.22.14

Matlåda av rostfritt stål

Fler och fler väljer att försöka rensa ut plasten från köksskåpen. Och i takt med detta växer också efterfrågan på bra alternativ när det gäller köksprylar. Riktigt bra matlådor är det många som är på jakt efter, och vi letar själva hela tiden nya alternativ, både för egen del och för att kunna rbjuda bra produkter till Ekokuls kunder.

Och nu har vi utökat vårt sortiment av bra matlådor ännu mer. Förutom fina klassiska matlådor av rostfritt stål hittar du nu också varianter av tåligt, härdat glas i Ekokuls butik. Och matlådorna av rostfritt stål har förökat sig de också, nu hittar du en mängd varianter i olika storlekar och former. Våra praktiska matlådor med flera fack och färgglada lock är kanonbra som lunchlådor. Vi har även matlådor med tättslutande lock som är riktigt bra på utflykten. Matlådorna av glas är stapelbara om du har flera av samma storlek. De har dessutom en extra finess i det rostfria locket – en ventil som skapar vacuum och därmed bevarar maten fräsch längre.

Förutom att de är långsiktigt hållbara och ett bättre alternativ ur hälsosynvinkel är våra matlådor också snygga att se på. Våra fina lådor från Blafre är till och med så fina att de kan användas som prydnadsföremål.

Gemensamt för alla våra matlådor av rostfritt stål är att de är hållbara och fria från skadliga eller hormonstörande ämnen som tyvärr förekommer i matlådor av plast. Det rostfria stålet är så kallat 18/8 stål, vilket förstås är godkänt för livsmedel. De flesta lådorna går att diska direkt i maskin, men de ska förstås inte köras i mikrovågsugnen.

Posted in Matlådorwith Kommentarer inaktiverade för Fler bra matlådor

Välj en matlåda av rostfritt stål08.29.13

Rostfri matlåda

Du har väl inte missat sommarens stora nyhet hos Ekokul? Efter att många frågat efter det har vi tagit in en uppsjö varianter på matlådor av rostfritt stål.

Denna gamla klassiker har åter blivit populär bland alla oss som vill satsa på långsiktigt hållbara och hälsosamma produkter för hushållet.

Våra matlådor av rostfritt stål är gjorda av 18/8 stål, hållbart och säkert även för nickelallergiker. De finns både i klassiskt utförande och med färgglada lock. Vi har både mindre och större varianter, samt med ett, två eller tre fack. Praktisk när måltiden består av flera olika ingredienser och du inte vill att allt ska bli en enda röra.

När du väljer en rostfri matlåda kostar det förstås lite mer i inköp än de gängse matlådorna av plast som finns i alla butiker. Men det betalar sig i längden, både för ekonomin, hälsan och miljön.

Posted in Matlådorwith Kommentarer inaktiverade för Välj en matlåda av rostfritt stål

  • You Avatar