Plastfria sugrör åt alla10.17.19

Plastförbuden börjar dugga tätare – hurra säger vi! Nu är det hög tid att ställa om från engångsartiklar av plast till giftfria och mer naturliga alternativ. Ett perfekt exempel är sugrör. Vem minns inte de klassisaka randiga plastsugrören från barndomen? De existerar fortfarande, så gör också grälla, snirkliga, tokroliga sugrör av hårdplast som säkert är enormt lockande för barn, men för oss vuxna känns det sådär att se dem stoppa såna grejer i munnen.

Men det finns tack och lov fler och fler alternativ. I vår familj gillar vi papperssugrör skarpt. De kan fås i en mängd olika färger och mönster vilket passar både till vardags och fest. Helt nytt i vårt sortiment är också engångssugrör av en enkel men genial råvara – vetestrån.

Om du inte vill köra på engångssugrör av den här typen är metallsugrör – mer specifikt sugrör av rostfritt stål ett riktigt bra alternativ. Coola ser dom ut också. Med våra metall-sugrör följer en smart borste så att du kan göra dom 100% rena. Vi har också olika varianter av bambusugrör som är oöverträffat snygga. Även här följer en sugrörsborste med.

Metallsugrör av stål i glas med dryck
Bambusugrör och sugrörsborste
Papperssugrör i olika färger
Sugrör av naturliga vetestrå

Posted in Ekokulwith Kommentarer inaktiverade för Plastfria sugrör åt alla

Ännu fler papperssugrör08.20.13

Papperssugrör

Nu har vi laddat upp med ännu fler papperssurör. Missa inte denna partyhöjare som dessutom är miljövänlig och giftfri förstås. Sprillans nytt är blommiga sugrör, men vi har också fått in efterlängtade blandade paket av papperssugör, bara att välja och vraka bland mängder av roliga färger och mönster!

Posted in Barnkalaswith Kommentarer inaktiverade för Ännu fler papperssugrör

Bästa sugrören för barnkalaset04.07.13

Papperssugrör för barnkalas

Vi är själva barnsligt förtjusta i de här sugrören av papper. Inte bara är de mer miljövänliga och känns bättre att stoppa i en barnmun än plast. De är ju fantastiskt snygga också.

Våra papperssugrör passar perfekt till barnkalaset. Men också till den vuxna smoothien, milkshaken, drinken eller för roligt hemmapyssel och bak.

Papperssugrören kommer i massor av olika färger och mönster, vilken blir din favorit? Här hittar du papperssugrören i vår butik.

Posted in Barnkalaswith Kommentarer inaktiverade för Bästa sugrören för barnkalaset

  • You Avatar