Ekologiskt och giftfritt pyssel12.09.15

 

Fingerfärg

Pyssel och kreativa redskap är bland det bästa du kan ge till ett barn i julklapp. Men du får vara beredd på att de vill sätta igång direkt på julafton. Hos oss hittar du mängder av valmöjligheter.

Varför inte testa Happy Mais – ett ekologiskt pyssel i form av mjuka byggbitar av majsstärkelse, fint färgade i klara nyanser av livsmedelsfärg? Om du är mer lagd åt leklera-hållet har vi en uppsjö varianter med redskap för att baka och skapa. Förstås är vår leklera ekologisk och giftfri också. Pennor, vattenfärger och ekologiska kritor hittar du massor av varianter under Rita och måla. Pärlpyssel är en av våra mest populära julklappar, särskilt varianten där du gör dina egna pärlor av återvunnet papper.

Och så favoriten förstås – fingerfärg. Som inte bara är härligt kladdig utan stärkande för föräldrars tålamod och tolerans. Ett tips vi fått från en kund är att låta barnen gå loss på färgen i badkaret, utan begränsningar. Sen är det bara att skölja av med duschen…

Posted in Happy Mais, pärlor, Pyssel, Ritawith Kommentarer inaktiverade för Ekologiskt och giftfritt pyssel

Pärlpyssel på pojkvis09.15.09

Pärlor i halsband

Nån som trodde att killar inte tycker om att pyssla med pärlor?
I vår familj har i alla fall killarna varit stormförtjusta i det och gärna pysslat både på dagis och hemmavid.

Surfarkillen på bilden har blandat gamla pärlor från trasiga halsband med ekoreko papperspärlor från vår egen butik. Behöver man nämna att han är stolt?

Pärlorna hittar du här.

Posted in pärlor, Pysselwith Kommentarer inaktiverade för Pärlpyssel på pojkvis

Titta det är våra pärlor!05.09.09

Fair trade pärlor i halsband

Temple of Spirited Living som designar läckra ekologiska smycken har lanserat ett nytt halsband som heter Chrystal Valley.

Ekokul har levererat papperspärlorna som ingår som en detalj i detta superfina smycke.

Pärlorna tillverkas av gamla veckotidningar i samma kvinnokollektiv som gör våra produkter av återvunna juiceförpackningar.

Bild lånad från Temple of Spirited Living

Posted in återvinning, fair trade, pärlorwith Kommentarer inaktiverade för Titta det är våra pärlor!

  • You Avatar