Ekokul firar 5 år med tävling05.22.13

Tävla om presentkort på ekologiska leksaker

Tiden går fort när man har roligt… Nu har det gått 5 år sedan vi startade Ekokul och det är roligare och mer spännande än nånsin. Allt tack vare våra postiva kunder som alltid kommer med hejarop och stöd för det vi gör.

Därför kör vi en liten tävling för att fira! Du har chansen på ett av tre presetkort värda 300 kr, som du kan shoppa loss för på www.ekokul.se. Tävlar gör du med fördel på Facebook, klicka bara här.

Om du inte är någon större Facebook-entusiast går det också bra att tävla här. Du tävlar genom att kommentera detta inlägg och svara på följande frågor:

1. Vilken produkt hos Ekokul, www.ekokul.se,  är din favorit?

2. Motivera varför just du vill vinna ett presentkort hos Ekokul.

3. Glöm inte att skriva ditt namn och epost, dubbelkolla att eposten är korrekt så vi kan nå dig.

Lycka till!

Posted in Tävlingwith 1 Comment →

Vilket är ditt favvo-spel?08.13.12

I sommar har Ekokul-familjens boställe förvandlats till en veritabel spelhåla. Mastermind, Det stora sjöslaget, Den försvunna diamanten, Uno, Fia med knuff, Kalaha, Yatzy, Monopol, Kunskapsjakten, Fotbolls-MIG och Othello har spelats i parti och minut.

Vilket är ditt favoritspel? Berätta för oss och du kan vinna ett ECO MIG, det miljösmarta frågespelet. Berätta i kommentarsfältet här på bloggen eller på Facebook (då måste du gilla oss först :-))! Sista dagen är 31 augusti.

Posted in Spel, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Vilket är ditt favvo-spel?

Tävla om presentkort hos Lyckobacken11.06.11

Fram till imorgon bitti kan du tävla om ett presentkort som du kan köpa leksaker eller babyartiklar för, hos Ekokul förstås.

Delta på fina Lyckobackens blogg!

Posted in Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Tävla om presentkort hos Lyckobacken

Vinn bra babyprodukter08.31.11

Natursutten, napp av naturgummi

Passa på och ladda upp med bra babyartiklar! Nu ger vi på Ekokul bort kit som innehåller bland annat nappar av naturgummi
(natursutten), babyskedar, napphållare och flaskor. Alla är naturligtvis av riktigt bra kvalitet.Allt du behöver göra är önska dig ett av kiten och berätta varför just du ska vinna det.

All information om tävlingen hittar du här på vår Facebooksida.

Posted in Babyartiklar, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Vinn bra babyprodukter

Bortglömd tävling, ursäkta!12.29.10

Tävla om ett kramdjur, en rosa elefant

Vi har haft en fantastisk julledighet så långt, tack vare alla nära och kära!

Ett tydligt tecken på att även hjärnan tagit fullkomligt julledigt är att vi glömt att tipsa om vår tävling i samarbete med Diana. Du kan vinna en ekologisk elefantkompis till dig själv eller någon annan som behöver en.

Tävla här, du har till den 3 januari 2010 på dig! (jaha, och så ska man lära sig att skriva ett nytt år snart också, lika svårt som alltid…)

Posted in Gosedjur, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Bortglömd tävling, ursäkta!

Tävlingsdags hos Lyckobacken10.14.10

Lyckobacken väntar tillökning och vi gläds med dom!

Därför firar vi med tävling, skynda dig till Lyckobacken så du får chansen att vinna både Sophie Giraff och natursutten!

Produkterna hittar du bland Ekokuls babyartiklar!

Posted in Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Tävlingsdags hos Lyckobacken

Tävla om Happy Mais småkryp08.04.10

Happy mais ekologiskt pyssel

Efter sommarledigheten känner vi för att köra igång ordentligt igen! Och det gör vi med en ny tävling på Facebook. Gilla oss på Facebook och delta i utlottningen av Happy Mais småkryp, en av våra mest poppis leksaker. Passande såhär års när våra vänner getingarna, myggorna, flugorna och spindlarna så gärna vill umgås med oss.

Vi lottar ut 3 boxar. Två går till er som tipsar era vänner, en lottas ut bland samtliga som följer oss på Facebook. Och sista chansen är den 31 augusti. Hjälp oss bli minst 500 på vår Facebooksida så blir det bonuspriser!

Du som redan gillar Ekokul & våra leksaker, kanske har du vänner på Facebook som skulle gilla oss också? Enklaste sättet att tipsa dina vänner är att trycka på ”suggest to friends” i vänsterspalten. För att vi ska kunna veta vilka som tipsat måste du också ge dig till känna på vår wall och skriva att du har tipsat.

Om du inte redan följer oss på Facebook så är det bara att trycka på gilla-knappen och skicka tipset till dina vänner efter det. Du hittar oss på www.facebook.com/ekokul.se

Posted in Happy Mais, Pyssel, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Tävla om Happy Mais småkryp

Gilla oss på Facebook och vinn en kramgo jordglob05.28.10

Hugg-a-planet, den kramgoa jordgloben

Nu satsar vi på att fördubbla antalet fantastiska Ekokul-kompisar på Facebook! Om vi når 488 innan den 15 juni lottar vi ut 3 stycken stora Hugg-a-planet. Två går till er som tipsar era vänner, en lottas ut bland samtliga som följer oss på Facebook.

Du som redan gillar Ekokul & våra leksaker, kanske har du vänner på Facebook som skulle gilla oss också? Enklaste sättet att tipsa dina vänner är att trycka på ”suggest to friends” i vänsterspalten. För att vi ska kunna veta vilka som tipsat måste du också ge dig till känna på vår wall och skriva att du har tipsat.

Om du inte redan följer oss på Facebook så är det bara att trycka på gilla-knappen och skicka tipset till dina vänner efter det. Du hittar oss på www.facebook.com/ekokul.se

Nu kör vi!

Posted in fair trade, Hugg-a-planet, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Gilla oss på Facebook och vinn en kramgo jordglob

Tävla om en Happy Mais box04.28.10

Tävla om pysslet Happy mais

Missa inte att tävla om en valfri Happy Mais box hos Edvins-och-bebisen-i-magens-mamma!
All information hittar du här.

Posted in Happy Mais, Pyssel, Tävlingwith Kommentarer inaktiverade för Tävla om en Happy Mais box

Sista jultävlingen hos Ekokul12.12.09

Julpyssel med Happy Mais, ett ekologiskt pyssel

Jahaja. Då har vi avslutat tävlingen på Facebook. Två glada vinnare vann varsin favoritleksak från Ekokuls leksaksbutik, grattis!

Känns lite tomt. Tror vi måste göra nåt åt detta.

Vad sägs om en sista jultävling här på bloggen? Så gör vi! Vi lottar ut 2 Happy Mais julbox och deadline är kvällen den 17 december kl 21.00.

Hur du ska tävla? Hm.

Sitter här och filosoferar över julklappsminnen från barndomen. Mitt absolut bästa minne är ett par sprillans nya, skinande vita skridskor. Innan dess hade jag bara fått begagnade skridskor. Inget fel i det när man växer. Men de skinande nya, det var ren lyx. Vilken känsla att flyta ut över isen på en småländsk sjö i bistert 70-tals-vinterväder. Och plocka frostnupna tranbär vid iskanten på vägen hem.

Vad är ditt bästa julklappsminne? Berätta här på bloggen och du är med i tävlingen. Länkar du från egen blogg får du en extra lott i tävlingen!

Posted in Happy Mais, julklappar, Pysselwith Kommentarer inaktiverade för Sista jultävlingen hos Ekokul

  • You Avatar