Nya vattenflaskor för barn05.28.20

Bästa stålflaskorna hittills tror vi nästan att det är. Det här är vattenflaskor för barn av riktigt hög kvalitet. Cheeki har alltid varit en av våra favorit-leverantörer med innovativa produkter och skön design.

För det första så finns de här flaskorna i en uppsjö härliga färger med fin dekor av olika vilda havsdjur. De rymmer 400 ml som är ganska lagom för att hålla sig otörstig under dagen eller på utflykten. Samtidigt är flaskan inte för stor och otymplig att bära med sig – dessutom är den förstås lättviktig eftersom den är gjord av rostfritt stål.

Det här är också en termosflaska med dubbla isolerande väggar som håller värme och kyla riktigt länge.

Flaskan har även flera fiffiga funktioner – i botten finns ett praktiskt silikonskydd som skyddar den mot stötar och dämpar när du ställer ned flaskan på ett underlag. Korken är utrustad med en greppvänlig ögla som gör den lätt att plocka upp och bätra med sig.

Själva korken är en ny typ av läckfri surörspip med tättslutande lock – säker och enkel att öppna och stänga för barn och skön att dricka ur.

Blå termosflaska för barn med haj på
Vattenflaska för barn - rosa med pingvin
Grön vattenflaska för barn med sköldpadda på
Ljusblå termosflaska med haj på
Lila termosflaska för barn med sjöhäst på

Posted in Vattenflaskorwith Kommentarer inaktiverade för Nya vattenflaskor för barn

Vattenflaskor för barn06.17.19

En bra vattenflaska för barn ska förstås vara en flaska som barnet själv gillar. Men det skadar ju inte om alla dina egna krav är avbockade först. Naturligtvis vill man ha en flaska som är praktisk och säker.

Det finns otroligt många barnflaskor på marknaden, många med lågt pris i enkel konstruktion och av plast. Men det är tydligt att väldigt många letar efter bättre flaskor av alternativa material, det är bara att kolla på Googles sökstatistik där man ser att sökningarna efter vattenflaskor av rostfritt stål och glas bara växer och växer. Som tur är ökar utbudet i samma takt. 

Så, vad ska man då tänka på när man väljer vattenflaska till barnet?

Nummer ett – välj en flaska av rostfritt stål eller glas. Glasflaskor funkar utmärkt då de är gjorda av härdat glas som tål massor av stryk, och också är utrustade med skyddande silikon. Men kanske är det ändå så att rostfritt stål passar bäst för barnen – det är tåligt och lättviktigt.

Nummer två – tänk på utformning och funktion. Det är kanon med en bred öppning som gör det lätt att fylla på flaskan och enkelt att rengöra den. En bra drickpip som kan fällas upp och ner är förstås också kanon. Liksom ett skyddande lock ovanpå drickpipen som hindrar smuts från att hamna på öppningen och minskar risken för spill och slabb.

Här hittar du alla vattenflaskor och sportflaskor för barn från kända varumärken som Pura, Steven Joseph, Klean Kanteen, Lifefactory och Kid Basix.

Vattenflaska för barn från Klean Kanteen
Vattenflaska av stål för barn med hund på
Plastfri vattenflaska för barn, orange
Rostfri vattenflaska med uggla på
Rostfri flaska för barn med rådjur på
Rostfritt stål sportflaska för barn

Posted in Vattenflaskorwith Kommentarer inaktiverade för Vattenflaskor för barn

  • You Avatar