Bästa pipmuggen

Jag minns min första pipmugg fortfarande. Eller kanske var det den enda jag hade. I vilket fall som helst finns det ett bestående minne av en ljusblå plastmugg som jag var riktigt stolt över att kunna hantera alldeles själv utan att det spillde ut något. Den luktade gott av plast (ja, tyvärr tyckte jag det) och det kändes härligt när det kom en massa dricka ur de två eller tre små hålen.

Pipmuggen är fortfarande en klassiker när det gäller att lära barnet att dricka själv, en bra övergång från nappflaska eller sugrörsflaska till riktigt glas så småningom.

Dock har tiderna förändrats. Nu finns det muggar i bättre material och en massa fiffiga extradelar till nappflaskor och vattenflaskor som gör att du kan förvandla dem till en pipmigg med hjälp av drickpipar och handtag.

Föredrar ni ändå en separat pipmugg när det väl är dags rekommenderar vi starkt vår fina pipmugg av rostfritt stål från Kid Basix. Deras flaskor är några av våra favoriter, otroligt lätta och sköna att hålla i, stöttåliga som sjutton med ett skönt och snyggt silikonfodral på utsidan.

Alla våra pipmuggar hittar du här.

Pipmuggar av rostfritt stål