Ekoreko utklädning med utrymme för fantasin

Utklädningskläder, maskeradkläder, fai trade

Nu presenterar Ekokul utklädningskläder för maskerad och rollekar som lämnar fullt utrymme för fantasin. Ekologiska material, rättvist producerat och fantastiska färger. Kan det bli bättre?

Fafu toys är ett isländskt företag som arbetar med både hjärna och hjärta. Från idé till färdig produkt genomsyras allt de gör av smarta tankar om barns utveckling. I fokus står också ekologisk och rättvis produktion. Och vi tycker att deras produkter passar fantastiskt bra in bland våra leksaker.

Hos Ekokul hittar du nu:

Hringur fantasidräkt
Hringur är en rund poncholiknande… fantasigrej! Kan användas som kjol, mantel, eller för att leka lustigt litet djur kanske?. Dräkten har nämligen ett gäng hål med muddar som du kan sticka ut armar och ben genom. Den är tvåsidig med en härlig färg på varje sida och sydd så att du kan vända den åt vilket håll du vill. Hringur är tillverkad av 100 procent ekologisk bomull som är fair trade certifierad.

Smella mantel
Smella är en tvåsidig mantel som har fullt med tryckknappar utmed kanterna. Det gör att du kan skapa nästan vilket plagg som helst. Du kan göra en huva, ärmar, ben eller fickor med hjälp av knapparna och lite fantasi. Den är tillverkad av 100 procent ekologisk bomull som är fair trade certifierad.

Keila hatt
Keila är en fantasihatt som rymmer vilken karaktär du vill. En hemlig skogsfigur, trollfé, kungens högvakt eller kanske en färgglad stjärngosse? Härligt färgglad och mjukt, tjockt material som gör att den står för sig själv. Keila är handgjord av 100 procent filtad ull, i Nepal under fair trade förhållanden.