Naturliga produkter för god tandhälsa

God tandhälsa är nyckeln till god hälsa överlag. Och det räcker inte alltid med bara tandborste och tandkräm. Därför har vi nu utökat vårt sortiment av riktigt bra produkter för tandhygien från The Humble Co. Förutom de numera klassiska tandborstarna av bambu (som finns både för vuxna och barn) och den naturliga tandkrämen har vi nu:

Tandkrämstabletter
Revolutionera ditt tandborstande med de här miljövänliga tandkrämstabletterna som funkar precis som tandkräm. Med den viktiga skillnaden att de är överlägset mer miljövänliga än tandkräm på tub. Eftersom de inte innehåller något vatten minimeras transporterna. De kommer förpackade i en papperspåse istället för en plasttub. Användningen är enkel, du bara tuggar på en tablett först och stoppar sen in tandborsten i munnen och börjar borsta.

Tandtråd
Tandtråd av BPA-fri nylon som smakar gott av mint. Smart funktion i förpackningen som gör att du kan mäta upp en lagom bit tandtråd varje gång. Till skillnad från vanlig tandtråd kommer den här i en miljövänlig förpackning av återvunnet papper.

Tandtrådsbyglar
Byglar med tandtråd (sk plackers) i en miljövänlig och giftfri version. Handtaget är gjort till största delen av majsstärkelse och bambufiber från FSC-märkt bambu. Det som är fiffigt med den här bygeln är de dubbla tandtrådarna som gör att du kommer åt att rengöra även på de mest svårtillgängliga ställen mellan tänderna. Och så levereras byglarna i en papperspåse istället för plast.

Mellanrumstandborste
En mellanrumstandborste är ett bra komplement till tandtråd och tandborste för att komma åt ordentligt mellan tänderna och ner i tandköttet. I Humble Co. tappning är mellanrumsborsten gjord av FSC-märkt bambu och BPA-fri nylon. Förstås kommer borstarna förpackade i en miljövänlig papperspåse.

Munskölj
En bra munskölj med fluor är ett mycket bra komplement för att stärka tänderna lite extra, gärna mellan tandborstningarna mitt på dagen till exempel. Från Humble Co. kommer våra två varianter, en munskölj med mintsmak för vuxna och en munskölj med jordgubbsmak för barn.

Tandborstar av bambu
Mellanrumstandborstar av miljövänlig bambu
Miljövänliga tandtrådsbyglar
Tandkrämstabletter med fluor
Vegansk munskölj med mintsmak
Vegansk munskölj med jordgubbssmak för barn
Miljövänlig tandtråd