Plums i plurret

Badleksaker är bland de roligaste vi vet att kika runt efter. För vi vet att det finns riktigt bra leksaker för badstunden – men också riktigt dåliga. Och vi vet också att det är många som söker på nätet efter giftfria och gedigna badleksaker som kan underhålla stora och små barn både i badkaret, plaskpölen och på stranden.

Genom åren har vi samlat på oss ett brett sortiment baserat på våra egna preferenser. Vilket innebär gedigna, giftfria material och smart design som funkar i en blöt miljö.

En av klassikerna är förstås badankor i olika färger och former. Låt oss skippa den gamla plastankan med läbbigt hål i som samlar smuts och bakterier i mängder och går direkt på en badanka av naturgummi istället. Naturgummi är ett naturligt material som kommer från heveaträdet. Helt säkert och giftfritt att gnaga på för både stora och små. Och – naturligtvis finns inga hål för baciller och skräp att gömma sig i. I vår serie med badleksaker av naturgummi hittar du olika leksaker, men också rejäla badkarsmattor som är sköna att sitta på och hindrar att du halkar omkring i badet.

Nåt som är oumbärligt i badet är också olika byttor att ösa och hälla med. Vi har fina enkla byttor i trä som funkar alldeles utmärkt som material för badleksaker. Byttorna är finurligt utformade med små hål i så du kan skapa din egna lilla fontän. En fascinerande sysselsättning som underhåller länge.

En annan favorit kommer från fina Green toys – en båt som flyter och som samtidigt funkar som en vattenkanna. Bara att tuta och hälla på med denna gedigna leksak av återvunnen, giftfri plast från återvunna mjölkförpackningar.

Fler båtar, byttor och hinkar hittar du bland alla våra badleksaker.

Giftfri badanka av naturgummi
Badkarsmatta av naturgummi
Badleksaker - byttor av trä
Leksaksbåt som är en vattenkanna