Riktigt bra matlådor för barn

På jakt efter en riktigt bra matlåda för barn? Det har vi förstås också. En låda att lägga maten i kommer väl till pass vid skolutflykten, familje-picknicken eller skogsturen. Och självfallet ska den vara utformad på ett sätt som passar barnet, både vad gäller material och funktion.

Hos oss hittar du matlådor av rostfritt stål i olika varianter. Från Kid Basix kommer smarta varianter i en mängd olika färger, men framförallt i flera olika storlekar vilket är kanon då olika tillfällen kräver olika stor volym. De här lådorna är alla utrustade med ett riktigt smart och tättslutande lock som lätt öppnas och snäpps igen av barnet självt. Det kan dock tas loss av dig själv när det är dags för disk.

En annan av våra favoriter som blivit mycket populära är de klassiska matlådorna med motiv från skogens djur. De är gjorda helt igenom i rostfritt stål och har fin färg och dekor på locket. Välj mellan att få kika på rådjur, räv, björn eller varg på locket. Locket stängs med hjärlp av två smarta snäpplås på kortsidorna.

En tredje variant för den som önskar sig varm mat på färden är vår fina mattermos från U-konserve. Funkar bäst med mat som inte är för rinnig.

Och så har vi våra smarta små burkar av rostfritt stål som passar perfekt för några munsbitar åt det lilla barnet, lite snacks eller kanske en sås till lunchlådan.

Tre blå matlådor för barn
Matlåda av rostfritt stål med räv på
Mattermos av rostfritt stål
Tre små matlådor av rostfritt stål